hallen och toan

Några bilder för att visa hur renoveringen går…..

Taket i hallen är sänkt på grund av trappen till övervåningen. Utrymmet blir förvaring.

Vi renoverar fram till trapphuset. Vi väljer att vänta med trappen för att inte renovera bort våra liv. Nu vill vi prioritera tiden med Einar.

Väggen till toaletten har kommit upp och nu har spacklingen börjat. Snart kommer hela huset fyllas med slipdamm igen. Jag ser fram emot att få toa på entréplanet och ett skötbord där. Nu finns skötbordet i vardagsrummet.

små steg

Renoveringen i hall och gästtoalett har så smått börjat komma igång igen. Vi bestämde en ny plats för dörren till toan och därmed behövde elen flyttas. Men lite merjobb är bara roligt!

bild i burken

Tv-bänken är klar och på den står TV:n! Vi bestämde oss för att anlita Robert för rörliga bilder. Med en bordsantenn som känner av bara vi går förbi den varierar bildkvalitén något.

det grönskas

Idag har jag tagit en tur i trädgården med kameran. Det finns mycket där som vi vill förnya och förbättra, men under tiden så visar rabatterna allt fint de har att erbjuda oss nu.

Om ni vet vad blommorna heter får ni gärna höra av er!

pricken blev en einar

Den 28 juni skriver vi ett inlägg om att nedräkningen har börjat. Vi trodde då att vi var på dag 20 i nedräkningen, vem kunde ana att det var mindre än ett dygn kvar 🙂

Den 29 juni kl 18:40 kom Einar till världen, 2620g och 48cm.

Som ni förstår så är Einar den som bestämmer hemma, så renoveringen har avstannat och  bloggen kommer nog inte att uppdateras så ofta den närmsta tiden.  Just nu sover han tryggt hos sin pappa och vi fick lite tid att skriva till er som följer vår blogg.

Tack för alla gratulationer!