Archive for december, 2010

ny kärra

tisdag, december 28th, 2010

idag har vi köpt en ny barnvagn. Den första köpte vi begagnad och bromsen strular, dragkedjor pajar och suffletten var inte den bästa i vinterväder. Sånt man ska räkna med när det är begagnat, men… Nytt år och nya årsmodeller på vagnar innebär rea i slutet på året. Vi fyndade en Brio Sing på utförsäljning och hoppas att den ska bli bra.

Lillkillen är mycket nyfiken och det ska bli intressant att ta en promenad imorn. Förhoppningsvis ska vi vara nöjda och inte göra återköp :)

jul i vårt hus

lördag, december 25th, 2010

Julafton firade vi hemma hos oss tillsammans med våra föräldrar och syskon med respektive. Mat i överflöd och julgodis som täckte sockerbehovet även för nästa år. Einar hade varit snällast det senaste halvåret. Om det finns något julklappsrace så tog vår son hem det i år med råge 😉
OK, alla klappar var inte till honom, men nästan…….

Idag har Einar provat vrålåket han fick av sin mormor och morfar.

listigt

söndag, december 12th, 2010

I helgen blev det mycket lister, foder, mjukfog, färg och trösklar.

Över dörren kan ni se att vi bor i ett hus som inte är helt nytt.

spegel, spegel på väggen

söndag, december 12th, 2010

nu kan vi se hur vackra vi är.

lilla fönstret

söndag, december 12th, 2010

Dekorationsfönstret i hallen har fått foder och blivit julfin.

nedräkning

söndag, december 12th, 2010

Hittade inte adventsljusstaken i år och gjorde därför en egen. Fatet ät från Höganäs, ljusen och hjärtan i mossa från Blomsterlandet, siffrorna är klistermärken från Clas Ohlson och övrigt pynt från skogen och lådor.

vad är det som går och går?

måndag, december 6th, 2010

Nya köksklockan från Mio är på plats. Niklo visar den förra tidvisaren.

lite småfix

måndag, december 6th, 2010

Renoveringen har gått från stora projekt till mindre. Nu är det mer att måla en sista gång, sätta lister och foder etc. Ett stort projekt är källaren men det tar vi tag i först till våren. Under tiden gör vi klart allt annat och påbörjar operation inredning.