2012

Tiden….vart tar den vägen? Ibland undrar jag om bloggen någonsin kommer att vakna till liv igen. Min ambition är att den ska uppdateras och hänga med i vårt liv. Bloggens huvudsyfte var renovering och visst fixar vi med huset men inte i samma takt som 2009/2010.

Vad har då hänt under 2012 fram tills idag? Under julledigheten möblerade vi om i vårt sovrum. Alkoven har nu blivit en ”walk-in-closet”. Vi är ännu inte riktigt klara med den. Byråerna är funktionella men jag tycker inte att de passar in. Sängen fick stå i centrum på den golvyta som tidigare var tomt. Rummet utnyttjas bättre nu.

 

                                                          

Inredningen i garderoben kommer ifrån Lundbergs och min underbara smyckeshållare kommer från Lisbeth Dahl.

I huset så försöker jag fortfarande hitta den känsla jag vill ha med inredningen. Jag har inte ännu hittat hem. Beror det på tid eller att jag inte vill lägga ut pengar på inredning under småbarnstiden. Fläckar och märken är en del av livet och kommer alltid att vara. har en ganska klar bild av vad jag vill ha men prioriterar inte det just nu. Så enkelt är det nog.

Här ser ni en del av vardagsrummet. Vi vill ha en soffa som passar rummet bättre. En hörnsoffa skulle öppna upp för både kakelugnen och tv:n. Vår lila fåtölj är jag så nöjd med, men den är stor och jag vet inte var jag ska placera den. Avlastningsbordet till höger på bilden köpte jag på Myrorna någon gång på 90-talet. Lampfoten i vänstra fönstret kommer också därifrån. Den andra lampan har jag fått av min mormor.

Tavlan har målats av vår vän Mari Malm. ”Happiness is not a destination – It´s a way of life”

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *