Om

Linda och Niklas kärlekshistoria började på nätet hösten 2007. Efter en knapp veckas utbyte av mail och chattkonversationer träffades de på en tågstation. Deras gemensamma resa tog sin början och efter ca 2 månader blev de sambo. Idag är de gifta och bor med sin son Einar (-10) i ett hus från 1920-talet. I den här bloggen får du följa deras fortsatta resa genom livet. Bloggen handlar främst om renoveringen av huset men också om mat och annat smått och gott.

Det gemensamma intresset är mat och dryck. Niklas tycker om att laga mat från grunden, inget halvfabrikat här inte! (Lohmanders undantaget) Att baka är även hans gebit, vetebröd, rågbröd eller surdeg. Niklas andra stora intresse är teknik och verktyg som är bra att ha när man renoverar.

Bilder är Lindas stora passion. Oftast fotograferar hon för sitt eget nöje men ibland blir det också uppdrag som bröllop och barn. Färg och form går även igen i intresse för inredning. Linda längtar efter att få sätta personlig prägel i villan och letar inspiration och mod till att göra det där lilla extra. En så länge är det enkelt och vitt, men en dag sprakar det till!Slätbaken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *